Suomalainen menestystarina

ENNEN

Kaikki alkoi kansiosta.

Vuonna 1967 yrittäjä Orvo Kiesi astui sisään pieneen pariisilaiseen kansiokauppaan ja kiinnitti huomionsa esillä olleeseen farkkukansioon. Viehättävä ja erilainen tuote ihastutti siinä määrin, että syntyi päätös paino- ja kustannusalalla toimineen yrityksen uudesta linjauksesta. Kansiopalvelun pieni verstas alkoi painamaan kansioita ja laajentamaan liiketoimintaansa askel kerrallaan.

NYKYÄÄN

Kansiopalvelu on suomalainen perheyritys, joka koostuu reilu kymmenhenkisestä tiimistä. Alansa edelläkävijänä se tarjoaa käyttöösi 50 vuoden kokemuksen tuoman osaamisen sekä vahvan tuotetuntemuksen painotuotteiden ja markkinoinnin osalta.

Tänään me Kansiopalvelussa keskittymme palveluun ja pyrimme eritoten tukemaan asiakkaitamme painotuotteiden hankintaprosessissa ja suunnittelussa.

Uskomme, että yrityksen markkinointi on tehokasta ja yhtenäistä vain mikäli printti ja digi kulevat käsi kädessä ja ne molemmat ovat suunniteltu tukemaan toinen toistaan.

ME <3 LUONTO

Kansiopalvelu välittää luonnosta ja haluaa säästää ympäristöä.

Tuotekehityksemme yhtenä tärkeimpänä tavoitteena on suunnitella koko elinkaareltaan mahdollisimman vähän luonnonvaroja kuluttavia ratkaisuja. Käytössä olevat kartongit ja paperit ovat valtaosin ympäristösertifioituja joko EU-ympäristömerkillä tai PEFC-/FSC-sertifikaateilla. Useimmat niistä ovat valmistettu 100% kierrätetystä paperikuidusta.