PROFESSIONELLA EMELLAN

Kansiopalvelu Pro är expert inom området pärmar och marknadsföringsmaterial, branschens nordiska ledare och tillverkare av produkter av hög kvalitet. Då målet är att producera pärm- och marknadsföringprodukter som stöder er visuella företagsidentitet eller snyggt paketera t.ex. julchoklad, finns Kansipalvelu Pro här för stor yrkeskunnighet och kostnadseffektivitet.

INNOVATION ENLIGT ER VISUELLA IDENTITET

Att vara annorlunda är till fördel. På Kansiopalvelu Pro har vi sedan år 1967 kontinuerligt gjort produktutveckling. Produktgalleriet här på vår webbsida presenterar olika produkter för olika situationer, de går alla att skräddarsy enligt önskat behov. Kansiopalvelu Pro:s servicekoncept gör det möjligt att förverkliga nya visioner, även dina galnaste, personligaste och mest unika specialprodukter hjälper vi dig bli verklighet.

MED VÅR MILJÖ I FOKUS

Kansiopalvelu Pro främjar om vår natur. I vår produktutveckling ser vi alltid till, att varje produkts miljöpåfrestning är så låg som möjligt genom hela dess livscykel. Förutom den hållbara utvecklingen värnar vi även om våra värden som sammanfattas av vänlig, snabb och god service. Inspireras av vårt galleri och tag kontakt!

Ole näkyvästi läsnä.